Categories

Datorbatteri

Om oss

Om oss:
Våra mål är att erbjuda produkter av stort värde för våra kunder och för att utveckla den befintliga kundbasen. Du är välkommen att bläddra vår webbshop och kontakta oss om du har några frågor.
Vilka är vi och vad gör vi för?
Vi är en tillverkare, en representant och återförsäljare av bärbara batterier, videokamera batterier, kamera batterier, sladdlösa elverktyg batterier, batteriladdare och andra tillbehör.
ansvarsfriskrivning
De batterier och andra produkter som levereras av vårt företag är [ersättning för] säljs för användning med vissa produkttillverkare, och alla hänvisningar till produkter eller varumärken som tillhör sådana företag är enbart i syfte att identifiera de tillverkare som våra produkter [är ersättning för] kan användas. Företaget och den här webbplatsen är varken ansluten, tillstånd av, licensieras genom distributörer för, och inte heller på något sätt relaterat till dessa tillverkare, inte heller de produkter som erbjuds till försäljning via vår webbplats tillverkats av eller säljs med tillstånd av tillverkarna som våra produkter [är ersättning för] kan användas. Vi har framgångsrikt handel på nätet sedan 2005, i samarbete med andra uttalad handelsföretag från början. Omfattande kunskaper, engagemang för sourcing högkvalitativa produkter, underhåll av stora lager och snabba leveranser, etc. möjligt för oss att leverans av stora sorter av pålitliga produkter för stora företag och enskilda användare. Vi har över 3000 produkter som är nära handelspriset.
Vi är specialiserade på försäljning av uppladdningsbara ersättningsbatterier för bärbara datorer, elverktyg, videokameror, digitalkameror, mobiltelefoner, handdatorer, skannrar, spelare, MP3, batteriladdare och andra tillbehör. Våra kunder finns många stora företag, myndigheter och utbildningsinstitutioner samt tiotusentals enskilda kunder i Storbritannien och Irland.
Som alla våra produkter är direkt köps från uttalade tillverkare, kan vi verkligen erbjuda högkvalitativa produkter till otroligt lågt pris. Förutom det allt bredare utbud av produkter vi säljer, vi också för att få högkvalitativa produkter till kunder till rimliga priser med bästa kundservice. Alla produkter kommer med ett års garanti.
Vi samlar bara den information som krävs för att bearbeta din order som hålls helt konfidentiellt och inte säljas eller distribueras till någon tredje part. Kreditkortsnummer raderas automatiskt efter att bearbetas. Du kan känna sig tryggare som globala enheter har aldrig haft en enda instans av bedräglig användning av kreditkort. Om du fortfarande fråga om internetsäkerhet, kan du kontakta oss per telefon.
Contacter:

order@nytt-batteri.se

Téléphone: 00852-39072584

Våra öppettider är 8:30 till 17:00 måndag - fredag.

Datorbatteri

Digitalkamera Batterier

Batteriladdare

Om Oss

Vi r en tillverkare , en representant och terfrsljare av brbara batterier , videokamera batterier , kamera batterier , sladdlsa elverktyg batterier, batteriladdare och andra tillbehr.

Information

Beskrivning

De produkter som levereras av vårt företag är utformade för att vara kompatibla med en rad elektriska och elektroniska produkter som tillverkas av vissa företag, däribland Dell Inc. Alla hänvisningar till produkter eller varumärken eller namnen på dessa företag är fullständigt i syfte att identifiera de utrustning produktmodeller med där våra produkter är kompatibla. Företaget och den här webbplatsen är varken ansluten dessa företag, däribland Dell Inc., inte heller de produkter som erbjuds till försäljning via vår webbplats tillverkats av dessa företag.

Heta nyckelord

dell xps l502x batteri batteri dell batteri btp-c0k8 batteri fujitsu panasonic cf-vzsu29u batteri batteri panasonic HP probook 4710s/ct batteri hp batteri batteri LENOVO ideapad u350w batteri lenovo batteri PACKARD BELL EASYNOTE tj72 batteri acer batteri np-r519 batteri samsung batteri a1389 batteri apple a32-f80 batteri asus batteri squ-809-f01 batteri advent

Copyright © 2014 www.nytt-batteri.se All Rights Reserved E-mail:order@nytt-batteri.se